به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این نشست محمد مهدی قاسمی رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، هدف از دعوت مدیران استانها را افزایش همکاریها، برقراری ارتباط مستقیم، اطلاع از برنامهها، بهرهگیری از تجربیات و دانش استانها، شناسایی نقاط قوت و ضعف و بهبود شرایط در حوزه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد.
وی همچنین به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی بر توسعه، ارتقای جایگاه سازمانی و استفاده از شیوههای علمی در آموزش کشاورزی اشاره کرد و بر اهمیت ترویج کشاورزی تاکید داشت.
عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به تغییرات اقلیمی و تنشهای خشکی در استان، از برنامههای استراتژیک و دستاوردهای کشاورزی، از جمله تولید بیش از ۶۰ تن گوجه فرنگی و راهاندازی بزرگترین باغ مکانیزه در مناطق محروم، خبر داد.
او همچنین به برگزاری جشنوارههای مختلف محصولات کشاورزی و مقابله با مشکلات شورورزی خاک و آب پرداخت و تأکید کرد که ترویج کشاورزی باید ارتباط موثری با مدیران و بهره برداران برقرار کند.
لاله بشیر زاده مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، علاوه بر توضیح شرایط اقلیمی و جغرافیایی استان، گزارشی از فعالیتها و دستاورد های استان ارائه کرد که شامل افزایش سطح زیر کشت سبزیجات و صیفیجات، رشد محصولات باغی، توسعه دامداری، پیشرفت گلخانهها، و تلاش برای توانمندسازی زنان روستایی از طریق تسهیلگران و باغچههای سلامت بود.
وی همچنین به کمبود نیروی انسانی و مشکلات بازنشستگی اشاره کرد و از اقدامات انجام شده برای اطلاعرسانی به کشاورزان و کنترل آفتها و بیماریها خبر داد.
عبدالحمید حاجبی مدیر مرکز تحقیقات کشاورزی استان هرمزگان، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای مرکز، اعلام کرد که این مرکز با همکاری ۷ موسسه تحقیقاتی دیگر در حوزه هایی همچون مدیریت عارضه زوال مرکبات، شناسایی آفات و بیماریهای قارچی و ارائه شیوهنامههای مقابله با آنها فعالیت میکند.
او همچنین به اهمیت آموزش بهرهبرداران و هنرجویان هنرستانهای کشاورزی اشاره کرد و تلاشهای مرکز در زمینه پیشسرد کردن و بستهبندی محصولات را مورد تأکید قرار داد.