مجیدرضا پاکاری، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان از آغاز برداشت انبه در این استان خبرداد.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از برداشت انبه از باغات این استان خبرداد و گفت: از 2هزار و 562 هکتار اراضی استان که به کشت انبه اختصاص یافته، در سال گذشته بیش از 16 هزار و 600 تن محصول انبه با میانگین عملکرد11 تن در هر هکتار عاید انبه کاران شده است.
پاکاری از میزان سطح زیرکشت انبه در سالجاری سخن به میان آورد و افزود: در سالجاری بیش از 3 هزار و 360 هکتار از اراضی هرمزگان به کشت انبه اختصاص یافته است که میانگین عملکرد 9 تن در هر هکتار برای آن پیش بینی می شود، همچنین امید می رود به دلیل ادامه هوای سرد در زمستا ن و بهار امسال بیش از 12هزار و 650 تن محصول انبه از اراضی استان برداشت شود.
وی نقاط مهم کشت انبه را شهرستان های میناب، رودان، بندرعباس و جاسک برشمرد و عنوان کرد: مبارزه تلفیقی با آفات و بیماری های انبه، تغذیه مناسب، اجرای برنامه های رادیویی و ترویجی و همچنین توزیع مناسب کود جهت بهره وری تولید در سطح هکتار در سال گذشته در دستور کار قرار گرفت.
پاکاری ادامه داد: در اراضی که قابلیت مناسب و مطلوب برای توسعه میوه های گرمسیری وجود داشته، باغات انبه احداث شده و در طرح جایگزینی باغات یکی از درختان جایگزین شده در این طرح انبه بوده است.
مدیر باغبانی بهبود عملیات بهزراعی را در سال های اخیر مثبت ارزیابی کرد و افزود: قیمت بالای این محصول نسبت به میوه های دیگر از مزیت های تولید انبه در استان هرمزگان است.
پاکاری استان هرمزگان را دارای رتبه نخست کشوری دانست و افزود: شهرستان میناب از نظر سطح زیرکشت و تولید رتبه نخست استان را داراست.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی در پایان فصل کاشت درخت انبه را اوایل دی ماه تا اواخر اسفندماه برشمرد و تصریح کرد: گل دهی درختان انبه از دی ماه تا اوایل فروردین ماه صورت می پذیرد و فصل برداشت میوه کال این محصول نیمه دوم اردیبهشت ماه تا اوایل مردادماه و برداشت انبه رسیده از اواسط خردادماه تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.