به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، عباس مویدی بر اهمیت شناسایی محصولات مورد نیاز، نوع محصول و کیفیت مورد تقاضای بازارهای جهانی تاکید کرد و گفت: الگو برداری درست از کنسرسیوم های جهانی در بخش صادرات می تواند به رونق بازار محصولات کمک کند.

وی افزود: توجه به زنجیره تولید و ظرفیتهای استان و کشاورزی قراردادی با حمایت و همکاری همه جانبه دستگاههای متولی امر و تولید کنندگان ضروری و مورد تاکید است و تا حصول نتیجه این جلسات مستمر باید برگزار شود.

مریم محمد زاده معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاوزی استان نیز در این جلسه به رتبه های کشوری و کیفیت بسیار خوب محصولات استان اشاره کرد و به ارائه گزارش آماری محصولات صادرات محور سازمان پرداخت.

مسعود بارانی مدیر کل شیلات استان نیز به ظرفیتهای بالقوه محصولات صادراتی در بخش شیلاتی استان اشاره کرد.

 رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، هم با قدردانی از تمامی فعالان حوزه کشاورزی استان هرمزگان، آمادگی خود را در جهت پیگیری تامین منابع مالی در بخش بحران و هدایت آبهای زیر سطحی و آبخیز داری، پیگیری تخصیص یارانه 95 درصدی بر تامین سوخت ناوگان هوایی در بخش صادرات محصولات کشاورزی به خارج از کشور و در ازای آن وارد کردن گوشت اعلام کرد. علی رضوانی زاده با اشاره به ناوگان ریلی موجود جهت صادرات به مناطق اوراسیا بر برند سازی محصولات و مشارکت رقابتی در تولید تاکید کرد.

در ادامه فعالین حوزه های شیلاتی، گلخانه داران، نخیلات و مرکبات استان پیشنهادات و نکاتی را در این خصوص مطرح کردند و موانع پیش روی تولید محصول صادراتی در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم ارائه شد.

عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ،علی رضوانی زاده رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران، محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس،مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان، پریانی اقدم مدیر عامل بهینه ترابر حمل و نقل ریلی حوزه اوراسیا، غفاریان مدیر عامل آژانس همکاریهای اوراسیا، قائم مقام مشاور مزارع پرورش ماهی روسیه و ازبکستان،معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و فعالین بخش کشاورزی در این نشست تخصصی با محوریت تولید محصولات صادراتی حضور داشتند.