رفع تصرف 14 هکتار تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در بندرعباس
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: پس از پیگیریهای زیاد، تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی واقع در بخش مرکزی بندرعباس  به مساحت حدود 14 هکتار طبق تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی زراعی وباغی باحضور نماینده دادستان، فرماندهی یگان های حفاظت نیروی انتظامی و مسئولین جهادکشاورزی تخریب وبه حالت اولیه برگردانده شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان  علی باقرزاده همائی  گفت: این امر درراستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی صورت گرفته و امیدواریم تاثیر پیشگیرانه‌ای جهت جلوگیری ازتغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی و سواستفاده افراد سودجو داشته باشد.
وی ضمن قدردانی از ریاست محترم دادگستری استان هرمزگان  افزود :  دستگاه قضایی به دور از هر گونه جو سازی های سیاسی و جناحی تنها اجرای قاطع قانون را در دستور کار داده و تعامل و همکاری جهاد کشاورزی با دستگاه قضا و نیروی انتظامی باعث می شود تا از هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی و دولتی جلوگیری ‌شود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد : در راستای مبارزه با پدیده زمین‌خواری و پیشگیری از تصرفات اراضی کشاورزی در هرمزگان ، گروه‌های گشت حفاظت از اراضی کشاورزی با انجام فعالیت شبانه‌روزی و صدور اخطاریه، از ساخت‌وسازهای غیرمجاز و تصرف اراضی جلوگیری می‌کنند و در صورت مشاهده کوچکترین تحرکی در این زمینه برخورد قاطع با متخلفان صورت می‌گیرد.
علی باقرزاده همائی ضمن تاکید بر  پیشگیری از ساخت ‌و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و مقابله با تغییر غیرمجاز کاربری اراضی اظهارداشت : پیشگیری  همواره در اولویت جهاد کشاورزی است و خودروهای گشت با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارشهای دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد می کنند.
وی ادامه داد: صدور مجوز یا پروانه ساخت ‌و ساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهادها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
رئیس سازمان  جهادکشاورزی هرمزگان  تاکید کرد: جهادکشاورزی ، نظارت بر ساخت وسازهای غیرمجاز را  تشدید کرده است و بدون هیچ اغماضی در مقابل سودجویان این عرصه مقابله می کند.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی استان هرمزگان نیز با بیان اینکه یگان حفاظت از اراضی در تمامی روزهای هفته مناطق را رصد می‌کند و با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در زمینهای کشاورزی و باغها برخورد قانونی خواهد کرد از تمامی بهره‌برداران و مالکان و شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، مراتب را به سامانه ۱۳۱ اطلاع دهند و همچنین برای دریافت مجوز هرگونه تغییر کاربری احتمالی، به ادارات جهاد کشاورزی شهرستانهای تابعه خود مراجعه کنند.
 سرهنگ احمد سلگی  اضافه کرد: حفظ اراضی کشاورزی ضمن اینکه از اهمیت بسیار بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است، حق نسل آینده برای ادامه حیات و زندگی است و تخریب آن می تواند منجر به بروز شرایط دشوار زیست محیطی برای آیندگان شود.
وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است، تاکید کرد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی استان ابراز کرد: تعداد واحدهای گشت افزایش پیدا کرده و با گشت زنی در پهنه به محض مشاهده وقوع جرم اقدامات قانونی از جمله اخطار و توقف عملیات را انجام می دهند، همچنین در مواردی که ساخت و سازها از گذشته انجام شده است براساس قانون اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ شکایت می کنند.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی سامانه ۱۳۱، از جمله اقدامات یگان حفاظت اراضی کشاورزی است، اظهار کرد: امنیت غذایی با فعالیت یک سازمان و یگان تامین نمی شود و نیاز به همکاری همه شهروندان دارد بنابراین از شهروندان محترم تقاضا دارم که موارد تغییر کاربری را از طریق سامانه مذکور اطلاع رسانی کنند.