به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، مهندس رضا امیری زاده مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ارتباط با اهمیت اصلاح الگوی کشت اظهار داشت: الگوی کشت با هدف تعیین نوع محصول ، مکان تولید و مقدار معین در یک بازه زمانی برای ما تعیین شده است و وزارت جهاد کشاورزی بر این اساس برای ما اهدافی را تعریف کرده که شامل حفظ و ارتقا تولید با الگوی مصرف فعلی ، افزایش ضریب نفوذ دانش با ارتقا عملکرد در هکتار، کاهش ضایعات کشاورزی ، توسعه کشت دانه های روغنی، گیاهان علوفه کم آب بر ، اصلاح کشت سبزی و صیفی از زمین باز به گلخانه می‌شود. 

وی با بیان اینکه سطح الگوی کشت فعلی ۷۶ هزار هکتار است و با الگوی کشت ابلاغی از وزارتخانه همپوشانی دارد افزود : پس از ابلاغ الگوی کشت از سوی وزارتخانه کلیه محصولات به تفکیک میزان کشت برای مدیریت شهرستان ها ارسال شده است .

مهندس امیری زاده بیان کرد : تاکید وزارت جهادکشاورزی در الگوی کشت بر تولید ‌و کشت محصولات استراتژیک نظیر گندم ، جو ، ذرت علوفه ای و دانه ای و کلزا بوده است .

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اذعان کرد: هر کارشناس پهنه یک میزان از پهنه را در دست دارد و نظارت می کند که در هر سطح از پهنه چه میزان محصول باید کشت شود ، بر این اساس الگوی کشت به صورت کامل در استان هرمزگان در حال اجرا است .

وی در پایان خاطرنشان کرد : ما به صورت روزانه میزان سطح زیر کشت محصولات را از طریق سامانه جامع پهنه‌بندی محصولات کشاورزی رصد می‌کنیم .