هرمزگان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب تولید کننده محصولات خارج از فصل از جمله پیاز در کشور است بطوری که هم اکنون بهره بردارن این استان در حال برداشت محصول پیاز خود هستند .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت پیاز در استان 9 هزار و 100 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 270 هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب و استفاده از سیستم های آبیاری نوین تولید امسال نسبت به سال قبل 5 درصد افزایش دارد.
وی عنوان کرد : هرمزگان در کشور رتبه دوم تولید پیاز را دارد.
این مقام مسئول اذعان کرد: شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز در استان هستند.
حسینی خاطرنشان: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز استان به استانهای تهران ، فارس ، تبریز ، مشهد و اصفهان ارسال می شود.
وی ادامه داد: 40 درصد پیاز تولیدی استان یعنی قریب 100 هزار تن قابلیت صادرات دارد .
حسینی افزود : فصل برداشت از اوایل بهمن آغاز و تا اواخر اسفند ادامه دارد.