هرمزگان به دلیل داشتن  شرایط آب و هوایی  مناسب تولید کننده محصولات خارج از فصل از جمله پیاز در کشور است بطوری که هم اکنون  بهره بردارن این استان  در حال برداشت محصول پیاز خود هستند .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت پیاز در استان 9 هزار و 100 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 270 هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب و استفاده از سیستم های آبیاری نوین تولید امسال  نسبت به سال قبل 5 درصد افزایش دارد.

وی عنوان کرد : هرمزگان در کشور رتبه دوم تولید پیاز را دارد.

این مقام مسئول اذعان کرد: شهرستان های بندرعباس ، میناب  و رودان از مناطق مهم تولید پیاز در استان هستند.

حسینی  خاطرنشان: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز استان به استانهای تهران ، فارس ، تبریز ، مشهد   و اصفهان ارسال  می شود.

وی ادامه داد: 40 درصد پیاز تولیدی استان یعنی قریب 100 هزار تن  قابلیت صادرات دارد .

حسینی  افزود : فصل برداشت از اوایل بهمن آغاز و تا اواخر اسفند ادامه دارد.