در چهارمین شواری اداری استان هرمزگان در بندر کوهستک – شهرستان سیریک مطرح شد :
با دستور استاندار هرمزگان، هرچه سریعتر مشکل تاخیر در تاییدیه دامپزشکی برای صید شناورهای آبهای دور مرتفع گردد
راه اندازی چهار مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در مناطق قشم، جاسک، بندرعباس و بندرلنگه در دستور کار است
دستور استاندار هرمزگان برای اتحاد و تعامل بیشتر سازمان ها و دستگاه های اجرایی در به بهره برداری رساندن مجتمع های پرورش میگو
تامین اعتبار زیر ساخت بندر زیارت در دستور کار قرار گیرد
مدیریت بنادر و دریانوردی شرق استان در استفاده از شناورهای صید آب دور از اسکله شناور بندر سیریک همکاری کند
چهارمین شورای اداری استان هرمزگان در بندر کوهستک- سیریک که با حضور استاتدار هرمزگان، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی و مسئولان مطرح شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان ، مهدی دوستی در این نشست پ دستور داد هرچه سریعتر مشکل تاخیر در تائیدیه دامپزشکی برای صید شناورهای آبهای دور و معطلی این شناورها برای تخلیه صید با پیگیری سازمان جهاد کشاورزی،شیلات استان و دامپزشکی مرتفع گردد.
دوستی همچنین خواهان رفع موانع زیست محیطی پیش روی مجتمع پرورش میگو کرتان و تعامل بیشتر ادارات برای حل مشکلات شد و گفت: این مجتمع باید طوری اصلاح شود که بدون مشکلات زیست محیطی در کانالهای آبرسان(با توجه به محل کانال که در مجاورت تالاب است) و در اسرع وقت به بهره برداری برسد.
استاندار هرمزگان گفت: با توجه به اهمیت موج شکن مردمی زیارت و همچنین خواسته های صیادان و پشتیبانی از سایتهای پرورش ماهی در قفس اعتبار توسعه و ساماندهی این موج شکن فراهم شود.
مدیر کل شیلات هرمزگان برخورداری شهرستان سیریک از ۲۸۵ فروند شناور قایق صیادی،۱۷۵ فروند لنج صیادی داخلی و ۶۳ فروند شناور لنج صیادی آبهای دور با بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نفر صیاد
مجاز یک ظرفیت فوق العاده در اشتغال و رونق اقتصادی خواند و گفت: سیریک بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن صید استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود شهرستان سیریک با بیش از دوهزار و ۳۰۰ تن میگوی پرورشی استان و یک میلیارد و ۱۰۰ میلون قطعه لارو میگو در سال گذشته تولید داشته است.
دریایی اشتغال حوزه شیلاتی در شهرستان سیریک را بالغ بر نه هزار نفر خواند و گفت : این مهم بیانگر نقش شیلات در اشتغال، تولید و رونق اقتصادی در شهرستان سیریک است.
وی همچنین تخصیص رمپ شناور جهت تخلیه صید آبزیان در بندر چند منظوره سیریک، تسریع در بهره برداری رسیدن مجتمع پرورش میگو گاراندهو ،لایروبی مجتمع پرورش میگو عدالت، لایروبی و ساماندهی موج شکن مردمی بریزک را از دیگر خواسته های جامعه شیلاتی در شهرستان سیریک خواند.
دریایی همچنین خواستار کمک محیط زیست برای تسهیل مجوز گیری احداث کانال های آبرسان و تسریع در راه اندازهی مجتمع های پرورش میگو شد و کفت: این مهم باید در سطح ملی حل شود چراکه مزارع پروش میگو در صورت احداث اشتغال و رونق خوبی در پی دارد و حیف است این ظرفیت با تمهیدات لازم برای حفظ محیط زیست استفاده نشود.
وی با بیان اینکه موج شکن های های مردمی تحویلی به شیلات با هدف پشتیبانی از جامعه صیادی و مزارع پرورش ماهی در قفس به شیلات واگذار شده است : خواهان ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار طی ۳ سال برای لایروبی و تکمیل موج شکن زیارت باتوجه به اهمیت آن در خدمات رسانی به مردم و بهره برداران، شد.
در ادامه
بازدید از روند آماده سازی قفسهای پروژه پروش ماهی در قفس شرکت تعاونی ملاح ماهی بندر کلاهی باظرفیت ۶۰۰ تن
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزکان به همراه مدیر کل شیلات هرمزگان رئیس اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان، مشاور استاندار و رئیس شیلات شهرستان سیریک از روندآماده سازی قفسهای پروژه پروش ماهی در قفس شرکت تعاونی ملاح ماهی بندر کلاهی باظرفیت ۶۰۰ تن بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مدیرکل شیلات هرمزگان در این بازدید با اشاره به اینکه این پروژه توسط فعالان جامعه صیادی در حال انجام است گفت: تشویق و استقبال جامعه شریف صیادی و روی آوردن جامعه صیادی به سمت آبزی پروری دریایی یکی از سیاست های موفق شیلات جهت ایجاد اشتغال پایدار و کاهش فشار بر ذخائر و حفظ معیشت صیادان است که همواره دست آوردهای خوبی را به همراه داشته است.
عبدالرسول دریایی در ادامه با بیان اینکه ۱۴ قفس در حال حاضر توسط این شرکت در حال ساخت است تصریح کرد: در فاز اول در این مرزعه ۳۰۰ تن در قالب شش قفس به بهره برداری می رسد.
وی در ادامه میزان سرمایه گذاری انجام شده تاکنون را حدود ۱۰۰میلیارد ریال خواند