مدیر جهادکشاورزی میناب، گفت: امسال از سطح زیر کشت یک هزار و 700هکتار از باغ‌های انبه این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از 17 هزار تن انبه برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به زمان برداشت انبه نارس(کال) در باغات شهرستان میناب، گفت: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت سبز برداشت می شود و بخش دیگر آن از نیمه دوم خرداد ماه بصورت رسیده برداشت می شود.
سالاری روستاهای شهوار، تمبانو ، دهوسطی ، فخرآباد ، گلشوار و بازیاری را از نقاط مهم تولید انبه در میناب دانست و افزود: این شهرستان مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.
وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا بر شمرد و گفت: پیش بینی تولید امسال این نوع محصول 17 هزار تن با عملکرد 10 تن در هر هکتار می باشد.
سالاری سطح زیر کشت انبه را یک هزار و 700 هکتار دانست و بیان کرد: این میزان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی میناب خاطرنشان کرد: از میوه انبه فرآورده های مختلفی از جمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنی ها تهیه می شود و همچنین از میوه های نارس و کوچک هم در تهیه ترشی استفاده می شود.
وی در پایان اضافه کرد: در مناطقی مانند هندوستان، مغز هسته انبه به صورت پودر درآمده وبرای مصارف خوراکی استفاده می شود اما به نظر می رسد که مطلوب ترین نوع مصرف آن تازه خوری است.