به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، روح‌الله غلام‌پور، رئیس مرکز خدمات کشاورزی بخش جغین شهرستان رودان، با اعلام این خبر گفت: «سطح زیر کشت گلخانه‌های بخش جغین ۲۰ هکتار است که هفت هکتار آن به کشت خیار اختصاص دارد.»

 

وی علت افزایش تولید را برگزاری کلاس‌های ترویجی و اصلاح الگوی کشت عنوان کرد.

 

غلام‌پور افزود: «محصول برداشت‌ شده علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به استان های فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی نیز ارسال می‌شود.»

 

برداشت خیار بهاره در رودان تا تیرماه ادامه خواهد داشت و انتظار می‌رود این دوره برداشت، نقش مهمی در تأمین نیاز بازار و رونق اقتصادی منطقه داشته باشد.