هرمزگان رتبه اول تولید پیاز در کشور را دارد.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از شروع برداشت پیاز خبر داد وگفت : سطح زیرکشت محصول پیاز در استان 9هزارو350هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 264هزار800تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل رعایت اصول فنی ، بارندگی های مناسب و افزایش قیمت در سال قبل تولید امسال نسبت به سال قبل 15درصد افزایش دارد.
وی تصریح کرد : تاکنون 85درصد محصول یعنی معادل 240هزارتن برداشت و به بازارهای هدف عرضه شده است.
امیری زاده عنوان کرد : تهران ، فارس ، اصفهان وتبریز از مهمترین بازار های پیاز استان هستند.
وی خاطر نشان کرد : پی اس ، تاکی ، نانهس ، پرعاورا و سانسید از مهمترین ارقام کشت شده می باشند.
این مقام مسئول اضافه کرد : شهرستانهای رودان ، بندرعباس ، میناب ، پارسیان و بندرلنگه از مناطق مهم تولید پیاز در استان هستند.
امیری زاده افزود : برداشت پیاز در هرمزگان از اواسط فروردین شروع وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد.