گندمکاران هرمزگانی عملیات برداشت محصول خود را آغاز کردند .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت گندم در استان 12 هزار و 261 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح، قریب به 52 هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل کاهش بارندگی در استان پیش بینی می شود تولید امسال نسبت به سال قبل 2 درصد کاهش داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه گندم تولید شده در استان، حدود 35 درصد نیاز استان را تامین می کند، اظهار داشت : شهرستان های حاجی آباد ، رودان ، بستک ، پارسیان ، بندرعباس و میناب از مناطق مهم تولید گندم در استان هستند.
امیری زاده نیاز استان به گندم را در سال 240 هزار تن برشمرد و گفت : مابقی نیاز گندم استان از استان های فارس ، گلستان و خوزستان تامین می شود.
وی عنوان کرد : شیرودی ، چمران 2، سیروان و مهرگان و چمران از مهمترین ارقام گندم کشت شده در هرمزگان می باشند.
امیری زاده افزود : برداشت گندم در هرمزگان از اواخر فروردین ماه شروع و تا اول تیر ماه ادامه دارد.