به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، رضا امیرزاد اطهار کرد: امسال به دلیل بهره گیری از نشا مرغوب و رعایت اصول فنی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول برداشت می شود.
وی افزود: شهرستان‌های بندرعباس، میناب، حاجی آباد، بندرخمیر و پارسیان از مناطق مهم تولید نشا در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: 17 محصول سبزی و صیفی در استان هرمزگان کشت می‌شود که عمده این محصولات بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: کشت محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در استان از نیمه شهریور آغاز و تا نیمه مهر ادامه دارد.
برداشت این محصولات هم از اواخر آبان شروع می‌شود و تا نیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
محصول برداشت شده سبزی و صیفی علاوه بر مصرف استان به استان‌های تهران، فارس و اصفهان هم فرستاده می‌شود و به کشور‌های عمان، قطر و عراق هم صادر می‌شود.