اصلاح باغ های انبه استان با هدف اقتصادی کردن محصولات در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سالیانه بالغ بر 100هکتار از باغ های انبه استان اصلاح وجوان سازی می شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان برنامه ششم توسعه ،قریب به 1هزارو 800هکتار از باغ های انبه استان اصلاح خواهد شد.
وی تصریح کرد : سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود 22هزارتن محصول برداشت شود.
گرگیج با اشاره به اینکه تاکنون 14هزارو 800تن انبه یعنی 65درصد محصول برداشت شده است اظهار داشت: به دلیل کنترل بیماری ها، تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: عمده مناطق تولید انبه در شهرستانهای بندرعباس، میناب ورودان می باشد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران واصفهان ارسال می شود.
گرگیج با بیان اینکه سندری و لانگرا ،سبز انبه ،چارک ،کلک سرخ ،مشک و هلیلی از مهمترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند اظهار داشت : به دلیل ضعف در صنایع بسته بندی وفرآوری ،امکان صادرات گسترده این محصول وجود ندارد.
وی افزود :30درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه ترشی بصورت کال(سبز) از اردیبهشت ماه وتا اوایل خرداد برداشت می شود .
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : پودر انبه ، تهیه ترشی ، آب میوه انبه از مهمترین مزایای این محصول هستند.
گرگیج افزود: هرمزگان به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور رتبه اول را دارد.
وی اذعان کرد : میوه انبه دارای ویتامین A وCمی باشد و برای کم خونی ،یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.
گرگیج در انتها گفت : فصل برداشت انبه از اوایل خرداد آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد.