اصلاح باغ های انبه استان با هدف اقتصادی کردن محصولات در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سالیانه بالغ بر 100هکتار از باغ های انبه استان اصلاح وجوان سازی می شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  ، مسعود گرگیج افزود: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان برنامه ششم توسعه ،قریب به 1هزارو 800هکتار از باغ های انبه استان اصلاح خواهد شد.

وی تصریح کرد : سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود 22هزارتن محصول برداشت شود.

گرگیج با اشاره به اینکه تاکنون 14هزارو 800تن انبه یعنی  65درصد محصول برداشت شده است اظهار داشت: به دلیل کنترل بیماری ها، تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.

وی ادامه داد: عمده مناطق تولید انبه در شهرستانهای بندرعباس، میناب ورودان می باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران واصفهان ارسال می شود.

گرگیج با بیان اینکه سندری و لانگرا  ،سبز انبه ،چارک ،کلک سرخ ،مشک و هلیلی از مهمترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند اظهار داشت : به دلیل ضعف در صنایع بسته بندی وفرآوری ،امکان صادرات گسترده این محصول وجود ندارد.

وی افزود :30درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه  ترشی بصورت کال(سبز)  از اردیبهشت ماه وتا اوایل خرداد برداشت می شود .

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : پودر انبه ، تهیه ترشی ، آب میوه انبه از مهمترین مزایای این محصول هستند.

گرگیج افزود: هرمزگان به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور رتبه اول را دارد.

وی اذعان کرد : میوه انبه دارای ویتامین A وCمی باشد و برای کم خونی ،یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.

گرگیج در انتها گفت : فصل برداشت انبه از اوایل خرداد آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد.