مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه میزان تولید مرکبات در سال 89، 385 هزار تن بوده گفت: در سال 90 این میزان با افزایش یک ونیم درصدی به 391 هزار تن رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” امیرحمزه بهاری”، رعایت بهداشت باغها، حذف علفهای هرز، مبارزه با آفات و بیماریها و تغذیه مناسب با استفاده از کودهای زیستی، آلی و ورمی کمپوست را از جمله اقدامات انجام شده برای افزایش تولید محصول مرکبات در سال گذشته ذکر کرد.

وی اظهار داشت: همچنین سال گذشته در سطحی حدود 2 هزار و 900 هکتار نهال یارانه ای مرکبات بین باغداران استان توزیع شد که نسبت به سال 89، 9 درصد افزایش داشته است.

بیشترین سطح زیرکشت مرکبات در استان مربوط به پرتقال با 11 هزار و 700 هکتار، لیموترش 10 هزار و 700 هکتار، نارنگی 6 هزار و 700 هکتار و سایر مرکبات نیز با 6 هزار هکتار می باشد.

شهرستان رودان با 19 هزار و 900 هکتار دارای بیشترن سطح زیرکشت مرکبات می باشد و پس از آن میناب با 8 هزار و 860، حاجی آباد 3 هزار و 700 و بندرعباس با 2 هزار و 560 هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت مرکبات را به خود اختصاص داده اند.