معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، گفت: در نیمه نخست امسال بیش از ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در هرمزگان صورت گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش یافته است.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، طهماسب غلام پور در سومین جلسه بررسی مسائل صنعت طیور غرب هرمزگان در بستک، گفت: بستک با ۱۰۱ واحد مرغداری مهمترین قطب تولید گوشت مرغ در هرمزگان است که نیمی از گوشت سفید استان را تولید می‌کند.

 

غلام پور با بیان اینکه هرمزگان با بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کند، اظهار کرد: برخی مشکلات ناشی از کمبود سوخت، آب و برق و خوراک واحد‌های مرغداری با همکاری فرمانداری‌ها برطرف می‌شود.