یکی از مهمترین مشکلات انبه کاران عدم بازاریابی مناسب برای صادرات محصول انبه می باشد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت انبه در استان 2هزارو 808هکتار با تولید سالیانه 22هزارو 489تن می باشد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود: عمده کشت در شهرستانهای میناب ورودان است بطوری که شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد.

وی تصریح کرد : لانگرا ، سندری ، خیار ، مشک ، آلفوسو  و هلیلی از مهمترین ارقام انبه در هرمزگان می باشد.

گرگیج اظهار داشت : به دلیل عدم صنایع بسته بندی مناسب فرآوری و بازاریابی در بازارهای جهانی ،صادرات این محصول بخوبی انجام نمی شود .

وی تاکید کرد : در صورت ایجاد بستر مناسب برای صادرات انبه،  ارزش افزوده واشتغال زایی مناسبی در بخش باغبانی فراهم می شود.

این مقام مسئول یاد آور شد : تولید ترشی ، تهیه مربا ، کنسرو ، پودر انبه ،ژله و تازه خوری از مزایای محصول انبه می باشد .

گرگیج در انتها گفت : باید با برنامه ریزی مناسب در راستای بازاریابی و صادرات این محصول در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل  بطور جدی شرایط صادرات این محصول فراهم شود و سازمان جهاد کشاورزی استان آماده همکاری برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.