هرمزگان با وسعت 2/7میلیون هکتار در 12شهرستان با داشتن مناطق کویری ونیمه کویری وسیع و وجود گونه های گیاهی خاص از دیر باز یکی از مهمترین نواحی پرورش شتر در کشور بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ضمن تشریح ظرفیت های بخش کشاورزی استان گفت : گوشت ، پشم ، شیر شتر ، صادرات شتر زنده و موضوعات ورزشی توریستی از مهمترین ظرفیت های مهم برای ایجاد اشتغال پایدار می باشد.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، ناصر حیدری پوری افزود : سالیانه در کشور 13000تن گوشت شتر تولید می شود که سهم هرمزگان از این رقم 220تن است.
وی با تاکید براینکه باید برای صنایع تولیدی و فرآوری شیر وگوشت شتر با هدف صادرات برنامه ریزی مناسب داشته باشیم اظهار داشت : اجرای طرح های تحقیقاتی در زمینه پرورش شتر ، اصلاح نژاد دام ، تولید آمیخته نژادی مناسب با شرایط پرورش مناسب با حفظ منابع ژنی ، توجه به صادرات شتر زنده و ایجاد صنایع تبدیلی ضرورت دارد.
حیدری پوری افزود : در سال اقتصاد مقاومتی ، تولید واشتغال،بهره گیری از ظرفیت این حیوان بومی می تواند در ایجاد ارزش افزوده و اشتغال پایدار نقش مهمی ایفاء کند