نخستین جشنواره لیمو ترش استان با موفقیت به کار خودپایان داد و توافق مسوولین برای برند سازی و ثبت ملی لیمو ترش رودان از مهمترین دستاوردهای جشنواره بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت : این جشنواره با هدف معرفی محصول با کیفیت لیمو ترش رودان ، حمایت از باغداران ، اقتصادی کردن بخش کشاورزی ، ایجاد صنایع فرآوری ، طرح مشکلات کشاورزان ، معرفی صنایع دستی و توانمندی زنان روستایی در فعالیت های تولیدی واجتماعی برگزار شد.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، عباس مویدی افزود : سالیانه از سطح 6هزار هکتار باغ های لیمو ترش این منطقه حدود 138هزار تن لیمو ترش تولید می شود.
وی اضافه کرد : شهرستان رودان در تولید محصول لیمو ترش در استان رتبه اول را دارد و همچنین 42درصد لیمو ترش کشور و 2درصد جهان در این منطقه تولید می شود.
این مقام مسئول با ابراز تشکر از حضور نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و مقامات استانی و محلی اظهار داشت : تمام مسوولین در خصوص نقش انکار ناپذیربخش کشاورزی برای محقق شدن اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال تاکیدکردند.
مویدی تصریح کرد : رفع مشکلاتی همچون بدهکاری بهره برداران به سیستم بانکی ، مدیریت مصرف آب ، برند سازی محصولات شاخص ، ایجاد صنایع فرآوری وبازاریابی ازمهمترین محورهای این جشنواره بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت : در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و تولیدات کشاورزی این منطقه دایر شد که بازدید کنندگان با تولیدات و توانمندی های زنان روستایی آشنا شدند.
مویدی بابیان اینکه در این جشنواره پیشنهاد شد که یکی از خیابان های شهرستان رودان بنام لیمو نامگذاری شود اظهار داشت : لوح تمبر لیمو در این جشنواره رونمایی و از جمعی ازفعالان بخش کشاورزی تقدیر شد.