به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این جلسه مسائل فنی مرتبط با سوخت، تولید محصول سالم، تغییر اقلیم، افزایش قیمت نهاده‌ها، آفت سن گندم، برداشت گندم، نظارت و کنترل بر آبیاری تحت فشار، شوری آب، میزان برداشت آب، قوانین و دستورالعمل‌های مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

عباس مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این جلسه بر ضرورت توسعه حداکثری کشت‌های متراکم، استفاده از سایبان‌ها، و استفاده از ارقام جدید و مقاوم نهال تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت همدلی و اعتماد متقابل بین کارکنان سازمان، خواستار ایجاد ساختاری منسجم و یکپارچه شد و افزود: «ما یک ساختار، یک سازمان و یک خانواده هستیم و باید با هدایت و اعتماد دوطرفه، به ارتقای سازمان کمک کنیم. نظرات کارشناسی‌شده باید مبنای تلاش مضاعف ما باشد و احترام به شان و جایگاه افراد، وظیفه همگانی است.»

 

مویدی با تأکید بر اهمیت نظرات کارشناسی، افزود: «کارشناسان باید با ارائه ایده‌های نوآورانه، به حل بحران‌ها کمک کنند.»

 

وی همچنین اظهار داشت: همدلی و همفکری، کلید فائق آمدن بر تمامی چالش‌ها و بحران‌های پیش روی بخش کشاورزی استان است.

 

در پایان این جلسه، مقرر شد تا کارشناسان و متخصصان حاضر در جلسه، پیشنهادات و راهکارهای عملی خود را در راستای بهبود وضعیت کشاورزی استان ارائه دهند.