به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، نشستی با موضوع نقش فرهنگ در سلامت غذا، باحضور آیت الله تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، مدیرکل دفتر محیط زیست وزارتخانه و دکتر بازرگان رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی وزارتخانه برگزار شد.
گفتنی است؛ در نشست ویدئوکنفرانسی نقش فرهنگ در سلامت غذا و محیط زیست حجت الاسلام شرفی مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، عبدالرضا اشرف منصوری مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی هرمزگان،دکتر حاجبی رییس مرکز تحقیقات کشاورزی هرمزگان و جمعی از مدیران حضور داشتند.