به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، حجت الاسلام شرفی مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی درچهارمین نشست شورای فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر که با حضور حجت‌الاسلام حسن کریمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان جهادکشاورزی و ادارات تابعه برگزار شد، اظهار کرد: حرکت‌های جهادی در جامعه، مصداق آتش به اختیار از بیانات مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی افزود: مبارزه با فساد یکی از اولویت‌های ۷ گانه‌ای است که توسط مقام معظم رهبری تعیین شده است و زیربنای حرکت به سوی پیشرفت و تعالی را تشکیل می‌دهد.

به گفته مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، بایستی ریشه‌های فساد را شناسایی و با آن‌ها مبارزه کنیم.

حجت‌الاسلام حسن کریمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان نیز دراین نشست اظهار کرد: اصل امر به معروف و نهی از منکر مهم بوده و فلسفه شکل گیری ستاد ، اصل امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

وی همچنین با اشاره به اینکه پرداختن به مصادیق امر به معروف و نهی از منکر باعث غفلت از توجه به امر به معروف و نهی از منکر می شود، افزود: اصل امر به معروف بایستی در جامعه احیاء و فرهنگسازی شود و به رفتار عادی و علنی مردم مبدل گردد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان در ادامه با بیان اینکه حوزه و گستره امر به معروف و نهی از منکر محدود به موارد خاص نمی باشد، خاطرنشان کرد: ارزش واقعی امر به معروف و نهی از منکر را با محدود شدن به موارد خاص از بین نبریم.

حجت‌الاسلام حسن کریمی ابراز داشت: منکر از نظر مردم عدم حل مشکلات اقتصادی کشاورزان در جامعه می باشد.

وی در ادامه به تبین رویکرد جدید ستاد امر به معروف در زمینه مطالبات مردمی پرداخت و گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دنبال حل مشکلات مردم در دل محلات و صدای مردم باشد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان ادامه داد: اگر دنبال حل مشکلات اقتصادی هستیم بایستی تلاش کنیم تا مردم را به صحنه بیاوریم و از ظرفیت مردم برای مبارزه با فساد بهره بگیریم.

گفتنی است؛ در پایان جلسه احکام اعضای شواری امر به معروف و نهی از منکر سازمان جهادکشاورزی و ادارات تابعه به آنان اهداء شد.