بشاگرد در استان رتبه اول تولید سیر ارگانیک را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت : سطح زیر کشت سیر در این منطقه 120هکتار است و پیش بینی می شود بیش از 720تن محصول برداشت شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،محمد احمدی افزود : به دلیل اینکه کشاورزان بشاگردی در تولید سیر از کود شیمیایی استفاده نمی کنند و برای تغذیه گیاه از کودهای حیوانی بهر می برند سیر تولید شده کاملا ارگانیک می باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر وکوهستانی بودن منطقه، تولید محصول سیر امسال نسبت به سال گذشته برابری می کند.
احمدی با اشاره به طعم ،بو،کیفیت وماندگاری سیربشاگرد عنوان داشت : به دلیل بازار مناسب سال قبل، امسال کشاورزان انگیزه بیشتری برای تولید سیر داشته اند.
وی ادامه داد:بندرعباس ،میناب، رودان،جاسک ، سیریک وشهرستان های جنوب استان کرمان ازجمله کهنوج، قلعه گنج ومنوجان از مهمترین بازار های فروش سیر بشاگرد است.
احمدی دربخشی از سخنان خود یاد آور شد: پراکنده گی روستاها در کوهستانها،حمل ونقل نامناسب ،عدم صنایع بسته بندی وفرآوری وکمبود آب،از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی بشاگرد است.
وی در پایان افزود : کشت سیر از ابتدای ماه مهر آغاز وتا پایان دیماه ادامه دارد وهمچنین فصل برداشت از نیمه اول اردیبهشت شروع وتا پایان خرداد ادامه دارد.