به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، علی اصغر خلیلی با بیان اینکه در جلسه استانداری هرمزگان با روابط عمومی های دستگاههای اجرایی در خصوص آموزش راههای پیشگیری از ابتلابه ویروس کرنا تاکید شده است، اظهار کرد: این بیماری شبیه آنفلوآنزبوده و دستگاه تنفس را درگیر می کند که علائمی شبیه به آنفلوآنزا دارد و عمدتاً کسانی که دچار این بیماری شده‌اند سن بالایی داشته یا بیماری‌های زمینه‌ای مانند نارسایی قلبی، تنفسی و دیابت داشته‌اند.

وی با اشاره به راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: شستن دست‌ها بسیار مؤثر است و اگر فردی مبتلا به این ویروس شد و به وسیله‌ای دست بزند احتمال انتقال به دیگر افراد وجود دارد.

خلیلی در خصوص راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا اظهار داشت:به طور کلی پیشگیری از انتقال ویروس از انسان به انسان به همان سادگی مبتلا شدن است.

به گفته وی، به نظر می‌رسد با توجه به اظهارات کارشناسان بهداشتی کشور راهی جز پیشگیری از ابتلا به این بیماری در حال حاضر وجود ندارد که با شستن مداوم دست‌ها می‌توان خطر ابتلا به ویروس‌ها را به حداقل رساند.

این مسوول همچنین پرهیز از تماس با بیمارانی که علائمی مانند (سرفه، عطسه، تب و تهوع) دارند، تقویت سیستم ایمنی با استفاده از مصرف میوه و سبزیجات تازه، نوشیدن مداوم، استفاده از دستگاه‌های بخارساز سرد در محیط‌های اداری و منازل و اماکن عمومی، پرهیز از قرار گرفتن زیاد در هوای سرد و خشک را از راه‌های پیشگیری ابتلا به این بیماری اعلام داشت.