به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، این مراسم با حضور فاروق رمضانی معاون برنامه‌ریزی فرمانداری، امید کارگر معاون مالی و اداری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بندرلنگه و اسماعیل بحرپیما رئیس اتاق اصناف، در بندرلنگه و بندرکنگ برگزار شد.

 

فاروق رمضانی، معاون برنامه‌ریزی فرمانداری بندرلنگه، در این مراسم با اشاره به اهمیت نان به عنوان اصلی‌ترین قلم غذایی مردم، اظهار داشت: «نان یکی از اصلی‌ترین اقلام غذایی مردم است و کیفیت آن تأثیر مستقیمی بر سلامت جامعه دارد. ما قدردان نانوایانی هستیم که با رعایت استانداردهای لازم، نانی سالم و باکیفیت به دست شهروندان می‌رسانند.»

 

وی در ادامه بر لزوم حفظ کیفیت تولید، رعایت اصول بهداشتی و توجه به نیازهای مصرف‌کنندگان تأکید کرد و از برنامه‌های حمایتی آتی برای ارتقای سطح خدمات نانوایان خبر داد.

 

این اقدام با هدف ایجاد انگیزه در نانوایان برای ارتقای کیفیت خدمات و تولید نان سالم و باکیفیت صورت گرفته است.