به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، عباس مویدی با اشاره به اهمیت پایداری زنجیره تولید در تامین امنیت غذایی مردم، خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدی، مرغداری ها، کشتارگاه ها، تعاون روستایی و سایر مراکز صنفی در تامین اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام نوروز نقش بسزایی داشتند و خوشبختانه با برنامه ریزی هدفمند و نظارت بر زنجیره تولید در ایام ماه مبارک رمضان و عید امسال هیچگونه تنش و یا کمبودی در بازار وجود نداشت.

وی تامین امنیت غذایی کشور را مهمترین رسالت وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و اظهار داشت: حمایت از تولیدکنندگان، تامین نهاده ها و برنامه ریزی و جهت دهی فرایند های زنجیره غذایی از اولویت های وزارت است که در این راستا جلسات مستمر کمیته امنیت غذایی کشور با هدف سیاست گذاری و ایجاد ثبات و پایداری در شبکه تامین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی برگزار می شود.

مویدی از توزیع بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ تن مرغ گرم در طی ماه مبارک رمضان و ایام عید در استان خبر داد و گفت: در ایام تعطیلات عید نوروز با توجه به کثرت مسافرین و مهمانان ورودی به استان و همچنین عید فطر، با برنامه ریزی صورت گرفته روزانه بطور متوسط ۱۸۰ تن مرغ گرم در استان بطور مناسب توزیع شد و طی پایش و بازدید های متعدد و روزانه توسط بازرسین بازار این سازمان، تامین و توزیع مرغ گرم در استان با مشکل مواجه شد و این مرهون هماهنگی و تلاش بی وقفه تولیدکنندگان در تامین امنیت غذایی مردم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد: تامین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز طی یک برنامه هدفمند ساماندهی و اجرا شد و در مراکز عرضه تعیین شده در سطح استان در دسترس مردم قرار گرفت که تعداد مراکز عرضه کالاهای اساسی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته و از ۱۴۰ فروشگاه به ۳۵۰ فروشگاه درسطح استان با هدف تسهیل دسترسی مردم به مراکز عرضه افزایش یافته است.