مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با اجرای طرح توسعه باغات، در پایان برنامه ی پنجم توسعه، تولید محصولات باغی از 562 هزار تن فعلی به بیش از 700 هزار تن خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” امیرحمزه بهاری” افزود: در حال حاضر سطح زیرکشت باغات استان 74 هزار و500 هکتار می باشد که با برنامه ریزی های انجام شده این میزان سطح زیرکشت نیز با اضافه شدن 3 هزار و 800 هکتار به 78 هزار هکتار افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: 3 هزار و 800 هکتار افزوده شده به سطح باغات استان شامل، 1000 هکتار مرکبات، یکهزار و 250 هکتار میوه های گرمسیری و یک هزار و 560هکتار نیز نخیلات می باشد.

به گفته ی وی، با اجرای این برنامه، پیش بینی می شود سطح زیرکشت مرکبات از 33 هزار هکتار به حدود 34 هزار هکتار، میوه های گرمسیری از  3 هزار هکتار به  4 هزار و 250 هکتار و نخیلات از 36 هزار هکتار به 37 هزار و 560  هکتار افزایش یابد.

 مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه بیان داشت: توسعه باغات طی برنامه پنجم نیازمند حدود 520 هزار اصله نهال شامل 200 هزار اصله نهال مرکبات از ارقام پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و لیمولیسبون، 125 هزار اصله نهال میوه های گرمسیری از ارقام انبه، چیکو، گواوا و کنار و 195 هزار اصله نهال خرما (شامل پاجوش و کشت بافت) می باشد.

بهاری، توسعه باغات، حذف و جایگزینی باغات درجه 3، اصلاح و احیای باغات درجه 2، مدیریت باغات آلوده به بیماری جاروک لیموترش، تولید نهال سالم وتوسعه گلخانه ها را از جمله سياستهای بخش باغبانی در برنامه پنجم عنوان کرد.