مهمترین سیاست های سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان کاهش سطح زیرکشت سنتی وتوسعه کشت های متراکم وگلخانه ای در استان است .
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت گلخانه های استان 127هکتار است وپیش بینی می شود از این سطح 27هزارتن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورز هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود: عمده کشت در شهرستانهای رودان ، حاجی آباد ، بندرعباس ، میناب ، بستک ، بندرلنگه ، پارسیان ، کیش وابوموسی می باشد.
وی اظهار داشت :مهمترین محصولات گلخانه ای در هرمزگان شامل خیار ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای رنگی وبادمجان می باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد : به دلیل استفاده از بذرهای مرغوب و رعایت اصول فنی تولید امسال نسبت به سال گذشته 13در صد افزایش دارد.
گرگیج عنوان کرد : هرمزگان در تولید محصولات گلخانه ای در کشور رتبه 11را دارد.
وی مدیریت مصرف آب ، کاهش هزینه های تولید ، تولید محصول سالم ، استفاده کمتر از سم وکود از مهمترین مزایای کشت گلخانه ای برشمرد واظهار داشت : 45درصد محصولات گلخانه ای هرمزگان به کشورهای آسیای میانه ،35درصد به استانهای تهران ، اصفهان و یزد ارسال و20درصدآن برای مصرف داخلی استان استفاده می شود.
گرگیج در پایان افزود : توسعه فضاهای گلخانه ای در هرمزگان با هدف تولید محصولات صادرات محور در دستور کار قراردارد.