معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از جوجه ریزی 3 میلیون قطعه ای از ابتدای سال جاری تاکنون در واحدهای مرغداری استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود از این مقدار بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، طهماسب غلام پور با اشاره به جزئیات این خبر، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 3 میلیون قطعه در واحدهای مرغداری هرمزگان جوجه ریزی شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، افزود: پیش بینی می شود از این مقدار بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شود.
وی، تصریح کرد: سال گذشته ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد که ۱۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
غلام پور، ادامه داد: تامین نهاده ها، پرداخت تسهیلات سرمایه درگردش و قیمت مناسب از مهمترین دلایل افزایش تولید گوشت مرغ درمرغداریهای هرمزگان است.
این مقام مسئول، اظهار کرد: ماهانه بین ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ در هرمزگان مصرف میشود.
غلام پور با بیان اینکه هم اکنون ۲ واحد تولید جوجه یک روزه درمجموع با ظرفت ۸ میلیون قطعه در هرمزگان فعال است، خاطرنشان کرد: مقدمه ساخت واحد سوم جوجه یک روزه با ظرفیت ۵ میلیون قطعه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان نیز فراهم شده که تا پایان سال آینده به بهره برداری میرسد.