مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، گفت: این شهرستان با 47 هکتار سطح زیر کشت گلخانه ای، رتبه اول کشت گلخانه ای استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” سید ابراهیم حسینی درآگاهی” افزود: از این میزان سطح زیرکشت، حدود 10 هزار تن محصول برداشت می شود.

وی، عمده محصولات کشت شده در گلخانه ها را شامل گوجه فرنگی و خیار عنوان و اضافه کرد: 70 درصد این کشت ها مربوط به گوجه فرنگی و 30 درصد به خیار اختصاص دارد که عملکرد تولید گوجه فرنگی و خیار به ترتیب 200 و 150 تن در هر هکتار برآورد می شود.

به گفته ی این مسوول، با توجه به اینکه بیشترین کشت گلخانه ای مربوط به شهرستان حاجی آباد است، مشکلی که در فواصل آبان تا دی ماه برای تولید محصولات خیار وگوجه فرنگی در کشور وجود دارد با وارد شدن محصولات این شهرستان وهمچنین سایر شهرستانهای استان، برطرف می شود.

حسینی، افزایش کیفیت محصول تولیدی صرفه جویی در مصرف آب و افزایش تولید در واحد سطح، ایجاد فرصتهای شغلی برای آموختگان بخش کشاورزی و تولید بیش از یک محصول در سال را از مزایای کشتهای گلخانه ای عنوان کرد.