با آغاز فصل برداشت خیار در هرمزگان این محصول در اکثربازار های کشور عرضه می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت محصول خیار دراستان 4هزارو500هکتارا ست وپیش بینی می شود از این سطح بیش از 135هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل بهره گیری از بذور مقام، کنترل آفات ،مبارزه با بیماری ها و مدیریت مزرعه تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
وی با بیان اینکه برای صادرات این محصول از خیار گلخانه ای استفاده می شود اظهار داشت : محصولات تولید شده فضای باز در بازارهای استان و کشور عرضه می شود.
این مقام مسئول گفت : خیار تولیدی هرمزگان به استانهای تهران ، اصفهان ، تبریز و خراسان ارسال می شود.
امیری زاده عنوان کرد : پی اس ، آپولو و سوپر استار از مهمترین ارقام کشت شده می باشند.
وی خاطر نشان کرد : هرمزگان در تولید محصول خیار در کشور رتبه دوم را دارد
امیری زاده افزود : فصل کشت از اول شهریور ماه تا پایان آن ادامه داد وفصل برداشت از نیمه دوم آبان ماه شروع و اواسط اردیبهشت پایان می یابد.