ناظم عباس زاده، مدیر جهادکشاورزی شهرستان حاجی آباد از برداشت گندم از این شهرستان خبرداد.
مدیر جهادکشاورزی حاجی آباد از برداشت گندم از مزارع این شهرستان خبرداد و گفت: در سال گذشته11 هزار و 500 هکتار از اراضی حاجی آباد به کشت گندم اختصاص یافت که پس از برداشت 43 هزار و 700 تن محصول گندم با میانگین عملکرد8/3 تن در هر هکتار عاید کشاورزان شد.
عباس زاده از میزان سطح زیرکشت گندم در سالجاری سخن به میان آورد و افزود: در سالجاری بیش از 12 هزار و 500 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است که با پیش بینی میانگین عملکرد 2/ 4 تن در هر هکتار امید می رود بیش از 52 هزار و 500 تن محصول گندم از اراضی حاجی اباد برداشت شود. وی گندم را محصول استراتژیک و اساسی برشمرد و عنوان کرد: در دهستان های طارم، اشکارا، فارغان، درآگاه و احمدی این محصول کشت شده است که در راستای کشت این محصول توزیع کودهای شیمیایی، آموزش و راهنمایی بهره برداران در زمینه اصول صحیح کشت، کاشت و رعایت مسایل بهزارعی و مبارزه با آفات و بیماری ها در خصوص ارتقای کشت گندم صورت گرفته است. همچنین نظارت فنی 45 کارشناس کشاورزی در قالب شرکت های مشاوره ای و کلینیک های گیاهپزشکی، توزیع بیش از 2 هزار تن گندم گواهی شده و توزیع 6 هزار و 800 تن کودهای شیمیایی و همچنین توزیع 10 هزار و 500 تن سموم علف کش و استفاده از کودهای ریز مغذی و بارندگی های اخیر در افرایش تولید این محصول نقش بسزایی داشته اند.
مدیر جهادکشاورزی حاجی آباد در پایان فصل کاشت گندم را اوایل آبان ماه تا نیمه دی ماه و فصل برداشت این محصول را از مزارع این شهرستان از نیمه دوم فروردین ماه تا اواخر خردادماه دانست.
وی همچنین شهرستان حاجی آباد را از نظر میزان سطح زیرکشت و تولید دارای رتبه نخست استانی برشمرد.