معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: توسعه مکانیزاسیون افزايش توان اقتصادي كشاورزان را در بردارد

  به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مهندس” طهماسب غلام پور”  اظهار داشت:توسعه بخش مكانيزاسيون موجب خواهد شد تا كشاورزان با سهولت بيشتري در خصوص توليد محصولات خود اقدام كنند.

وي گفت : از سوي ديگر كاهش هزينه هاي توليد محصولات کشاورزی نيز از مهمترين مزيتهاي توسعه مكانيزاسيون در بخش کشاورزی است.

مهندس غلام پور افزود: در عملكرد بخش مكانيزاسيون توليد محصولات کشاورزی هر چند سطح زير كشت افزايش نمي يابد ولي کاهش عمليات خاك ورزي، شخم يكنواخت،تهيه بستر مناسب كاشت در عمق مناسب،کود دهی و فاصله استاندارد بين بوته ها .مبارزه با علفهاي هرز،.وآفات وبیماری ها،برداشت بموقع و کاهش. تلفات محصول و استفاده بهینه از زمان از مهمترين مزاياي بخش مكانيزاسيون است.

وي افزود: از سوي ديگر ايجاد و تثبيت اشتغال همراه با مهارت و افزايش سرمايه گذاري در بخش کشاورزی نيز از اهداف مهم توسعه مكانيزاسيون است.

وي در ادامه نيز گفت: بدون ترديد با توسعه و افزايش ماشين آلات کشاورزی ،شاهد توسعه هرچه بيشتر بخش کشاورزی در اين استان خواهيم بود.

وي اظهار داشت: در همين راستا به منظور افزايش بهبود كيفي زمين هاي زراعي و باغي و همچنين افزايش بهره وري و درآمد کشاورزی در اين منطقه طي شش ماه گذشته سال جاری تسهيلات و اعتبارات قابل توجهی در زمينه توسعه بخش مكانيزاسيون به اين استان اختصاص يافته است. وي گفت: از ابتدای سالجاری تاكنون حدود 10 میلیارد ريال به منظور  توسعه کشاورزی با همکاری بانک کشاورزی استان بین متقاضیان توزیع وجذب گردیده است و با این مبلغ بیش از 100دستگاه از تولید کنندگان داخلی و واردکنندگان ماشینهای دارای گواهی آزمون خریداری شده است.

وی با تاکید به اینکه مدیریت  استفاده از ماشین در کشاورزی  تاثیر مستقیمی در بهبود کیفی وکمی تولید محصولات دارد از متقاضیان این تسهیلات خواست که در انتخاب ماشین مناسب  با توجه به محدودیت تولید داخلی وواردات محصول خارجی دقت لازم را اعمال نمایند.