مدير  زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان، با اشاره به وجود بیش از 13 هزار هكتار سطح زير كشت گندم آبي در استان گفت:‌ هرمزگان نیمی از نیاز گندم مصرفي خود را تولید مي‌كند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” کوروش صادقی” افزود: بیشترین میزان سطح زیرکشت با بیش از 11 هزار هکتار به شهرستان حاجی آباد اختصاص دارد و رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس، میناب و بندرلنگه نیز از عمده نقاط دیگری است که سالانه گندم در آنها کشت می شود

 به گفته مهندس صادقی، عملکرد تولید در هر هکتار  به طور متوسط 2/4 تن می باشد که پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت 52 تا 55 هزار تن محصول برداشت شود

 وی اظهار داشت: مبارزه به موقع با آفات و علف‌هاي هرز، كاشت در تقويم زراعي استان و استفاده از كودهاي ريز مغذي و بيولوژيك و زيستي از جمله راه‌هاي موثري است كه كشاورزان با استفاده از آن می توانند گندم مرغوبي را توليد كنند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه بیان داشت: براي آموزش و ترغيب كشاورزان به توليد گندم مرغوب و با كيفيت، اجراي كارگاه‌هاي آموزشي در زمينه‌هاي مختلف به‌زراعي در سطح روستاها، احداث مزارع الگويي در خصوص استفاده از كودهاي ريزمغذي و بيولوژيك و مقايسه ارقام، در دستور كار اين مديريت قرار گرفته است.

 فصل کشت گندم از اواسط مهر تا نیمه دوم آذرماه و زمان برداشت این محصول نیز از نیمه دوم فروردین 91 آغاز و تا اواخر خردادماه ادامه دارد.