به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان؛ در این جلسه سرپرست گروه محیط زیست و سلامت غذا پروژه های سلامت محور سازمان را به طور مختصر معرفی کرد.
وی در این جلسه بر رفع موانع تولید محصول سالم تاکید کرد و گفت: باید فرایند تولید محصولات گواهی شده برای بهره برداران و ذینفعان و همکاران اتاق بازرگانی تشریح گردد.
مریم محمدی نژاد بیان کرد: در حال حاضر با وجود روند رو به رشد افزایش جمعیت، یکی از مسائل مهم و مورد توجه تامین غذا به شمار می رود. امروزه در سراسر دنیا به منظور پیشگیری از ایجاد خطرات ناشی از افت زدگی و ایجاد بیماری های گیاهی و محصولات کشاورزی،ازانواع کودهای شیمیایی سموم کلره و فسفره و انتی بیوتیک استفاده می شود.
بر همین اساس، امروزه اهمیت استفاده از محصولات سالم به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. این موضوع به اندازه ای مورد توجه قرار گرفته است که حتی در برخی از کشورها فروشگاه های اختصاصی برای فروش این دسته از محصولات به وجود آمده است.
لازم به ذکر است که تولید و فرآوری این محصولات در همه مراحل کاشت تا برداشت با استفاده از کود زیستی، کمپوست ها و حشرات سودمند به شکل کامل طبیعی صورت می گیرد.
وی بیان داشت: در هرمزگان نیز چند سالی است که کشاورزان به سمت تولید محصول سالم روی آورده اند و سازمان جهاد کشاورزی نیز به منظور حفاظت از نهاده های کشاورزی، تامین سلامت غذایی و همچنین شناسایی بازارهای هدف از این موضوع حمایت می کند و آموزش های لازم را به کشاورزان و بهره برداران جهت تولید محصول مورد نظر انجام می دهد.