سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بمنظور توسعه باغات، پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم توسعه سطح زیرکشت مرکبات استان حدود یکهزار هکتار افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” سیدامیرحمزه بهاری میمندی” افزود: این مرکبات شامل پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و لیمو لیسبون می باشد.
وی، سطح زیر کشت مرکبات را در سال جاری بیش از 32 هزار هکتار اعلام واضافه کرد: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت، حدود 375 هزار و 500 تن محصول برداشت شود.
به گفته ی این مسوول، از این میزان سطح زیرکشت، 10 هزار و 827 هکتار با تولید 130 هزار و 463 تن مربوط به پرتقال، 6 هزار و 500 هکتار با تولید حدود 67 هزار تن مربوط به نارنگی و 11 هزار هکتار با پیش بینی برداشت 141 هزار تن مربوط به محصول لیموترش می باشد.
وی اضافه کرد: از این میزان سطح زیرکشت، 2 هزار و 800 هکتار با تولید 30 هزار تن لیموشیرین و 453 هکتار با تولید 4 هزار و 700 هکتار نیز متعلق به محصول نارنج می باشد.
بهاری، گفت: انواع مرکبات استان، حدود 45 درصد از اراضی باغی را با تولید 70 درصد محصولات به خود اختصاص داده که این میزان سطح زیرکشت، برای 22 هزار و 500 نفر اشتغالزایی کرده است.
سطح زیرکشت باغات هرمزگان حدود 75 هزار هکتار عنوان شده که به سبب تولید و سطح زیرکشت برخی از محصولات باغی، استان دارای رتبه های برتر کشوری است.