برگزاری سمینار آموزشی اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردار در سازمان جهاد کشاورزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی؛ سمینار اموزشی اصلاح  الگوی غذایی درپیشگیری از بیماری های غیر واگیر دار با حضور اسما عباسی زاده کارشناس ارشد  تغذیه ویژه بانوان با هدف رعایت  الگوی غذایی مناسب  خانواده ها در نمازخانه سازمان برگزار گردید.

عباسی زاده عوامل بروز بیماری های غیر واگیر را بر شمرد و بیان کرد: تغيير سبك زندگي در كشورهاي در حال توسعه، رژيم غذايي معمول را به شدت تحت تأثير قرار داده و باعث گرايش مردم به غذا هاي چرب و با منشأحيواني به جاي غذاهاي سنتي اين جوامع شده است. رژيم غذايي جديد اين كشورها سرشار از انواع چربي اشباع (مانند انواع روغن جامد)،،كلسترول و مواد قندي است كه به شدت بر خطر ابتلا به بيماري هاي غير واگير مي افزايد. به عنوان مثل،امروزه فراواني ديابت در نواحي شهري هندوستان ده برابر نواحي روستايي است زيرا رژيم غذايي شهر نشينان به نحوي تغيير يافته كه انرژي دريافتي روزانه ايشان از انواع چربي ها  و روغن ها تأمين مي شود و ميزان دريافت روزانه غلات ايشان به ميزان ۳۰ درصد كمتر از ساكنين نواحي روستايي شده است.

وی تصریح کرد: از دیگر عوامل خطر آفرین مصرف دخانیات است که باید به شدت کنترل شود.