به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین شعیب صالحی نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: یکی از اتفاقات درونی انسان ها مدیریت زبان و کلام است که انسان باید در کلامش حکمت داشته باشد.
وی با اشاره به سخن امام صادق(ع) در زمینه حکمت افزود:”هیچ پیامبری مبعوث نشد مگر با مدیریت کلام و” اگر کلام ما حکمت آمیز شود سر آمد و آینه تقواست و کسی که با تقوا صحبت می کند می تواند در انسان ها اثر گذاری ایجاد کند، پس کلام مدیران در رسالت آن ها نقش موثری دارد.
حجت الاسلام و المسلمین شعیب صالحی در مورد تشکیل شورای فرهنگی بیان کرد: از لزومات ساختار اداری، برگزاری و تشکیل شوراهای فرهنگی است که ما باید طبق خاستگاه دینی و فرهنگی حرکت کنیم.
وی افزود: به کلیه شهرستان ها و ادارات کل تابعه ابلاغ شده است که احکام اعضای شورای فرهنگی صادر شود چرا که ضرورت دارد در جهت اثر بخشی، می بایست تمامی جلسات شورای فرهنگی به صورت مستمر برگزار شود.
عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: در جهت ارائه سریع و به موقع عملکردهای سازمان، پاسخگویی به سوالات و تقاضا های بهره برداران بخش کشاورزی باید هماهنگی های لازم بین مدیران و معاونت ها بیشتر شود.
وی بیان کرد: در اجرای پروژه ها و طرح های پیشران نباید فقط به تسهیلات و کمک های دولتی اکتفا کرد و باید این طرح ها و پروژه ها در قالب مشارکت های عمومی و خصوصی انجام و همچنین باید به موضوع برون سپاری توجه بیشتری شود و سند چشم اندازی از آینده با همکاری و هماهنگی بخش خصوصی تکمیل و تنظیم شود تا پیشرفت بهتر و موثرتری صورت گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ادامه داد: دستگاه ها باید تنها بحث نظارت، خرید خدمات و عملکرد را بر عهده داشته باشند در غیر این صورت پیشرفت طرح ها محقق نخواهد شد.
عباس مویدی گفت: در جهت نیل به اهداف، حرکت رو به رشد و جذب تسهیلات، باید مجموعه ای از برنامه ها به صورت آماده در اختیار قرار گیرد که برای رسیدن به این برنامه ها می بایست شورای برنامه ریزی، کارگروه های تخصصی برای پروژه های آینده، برنامه ریزی و پیش بینی اعتبار برای پروژه ها به صورت مستمر تشکیل شود و اهداف مورد ارزیابی قرار گیرد.
مویدی ضمن اشاره به قرارداد فی ما بین سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان و صدا و سیمای مرکز خلیج فارس در جهت پوشش برنامه ها و اخبار، به مدیران توصیه های موکدی کرد و افزود: پوشش گزارش های خبری، اخبار مربوطه، محتوا سازی و تشکیل کارگروه تخصصی در این خصوص باید انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در خصوص سامانه توزیع کود گفت: راه اندازی و باز گشایی سامانه توزیع کود و دسترسی آسان بهره برداران به جهت تامین نیاز کودی باید سریعتر انجام شود تا بهره بردارن به راحتی بتوانند نیاز کودی خود را تامین کنند.
وی ادامه داد: باید گزارش کاملی از میزان سطوح تخصصی کشت شده در دسترس باشد تا میزان نیاز و تامین کود کشاورزان محاسبه و تامین شود.
مویدی اظهار کرد: جمع بندی دستاورد ها و پروژه ها در جلسات و شورا ها در جهت ارائه ایده ها و نوآوری ها با هدف جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و عمومی باید انجام شود.
عباس مویدی عنوان کرد: مجموعه جهاد کشاورزی استان هرمزگان بالغ بر ۲۲ پروژه پیشران دارد که ۱۳ پروژه در سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، ۵ پروژه در شیلات استان هرمزگان و ۳ پروژه در منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان در حال اجراست.
در پایان این جلسه از زحمات محمد عارف نیا سرپرست مدیریت بازرسی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان که به درجه بازنشستگی نائل آمدند، تقدیر شد.