مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به وجود 257 واحد مرغداری گوشتی در سطح استان گفت: ظرفیت جوجه ریزی مرغداریهای هرمزگان در سال جاری 5 میلیون قطعه در هر دوره است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” محمد قریشی” میزان جوجه ریزی سال گذشته در مرغداریهای استان را بیش از 12 میلیون قطعه با 18 هزار تن گوشت تولیدی عنوان و اضافه کرد: در صورت تامین به موقع نهاده ها امکان تولید امسال نسبت به سال گذشته افزایش می یابد.
وی اظهار داشت: میزان گوشت مرغ تولیدی حدود 76 درصد نیاز استان را تامین می کند ومابقی نیز به نیاز مقطعی سایر استانها و میزان تولید که تابع عرضه و تقاضا است، بستگی دارد.
قریشی، میزان تولید تخم مرغ تولیدی سال گذشته را 50 تن ذکر کرد و گفت: پیش بینی می شود که امسال نیز همین میزان تولید شود
در حال حاضر 257 واحد مرغداری گوشتی ، یک واحد تخمگذار به ظرفیت 10 هزار قطعه در هر دوره و 2 واحد مرغ مادر به ظرفیت 60 هزار قطعه در استان هرمزگان فعالیت دارند.