با آغاز فصل برداشت میوه خوش طعم نارنگی هرمزگان، این محصول زینت بخش بازارهای کشور شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت نارنگی در استان حدود 7 هزار و300 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح، 62 هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود : به دلیل جوان سازی باغ ها ، افزایش سطح زیرکشت ، رعایت بهداشت باغ ها و مبارزه با آفات و بیماری، تولید امسال نسبت به سال قبل 3 درصد افزایش دارد.
وی با بیان اینکه 90 درصد ارقام کشت شده از رقم سیاهو می باشند، اظهار داشت : روستای سیاهو از توابع شهرستان بندرعباس و شهرستان رودان، از مناطق مهم تولید نارنگی در استان می باشند.
گرگیج عنوان کرد : هرمزگان در تولید نارنگی در کشور، رتبه سوم را دارد.
وی گفت : محصولات تولید شده علاوه بر عرضه در بازارهای استان به استانهای تهران، اصفهان و فارس ارسال می شود.
گرگیج افزود : فصل برداشت از اول دی ماه شروع و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.