به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، عباس مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاونین، مدیران ستادی و مدیران کل دستگاه‌های تابعه نیز در این جلسه وبیناری حضور یافتند.

 

در این نشست مهم‌ترین مسائل مربوط به امنیت غذایی از جمله گزارش عملکرد تامین و توزیع کالاهای اساسی در ایام ماه رمضان و عید نوروز، سبزی و صیفی، صادرات، توزیع کودهای شیمیایی، نظارت و بازرسی بر بازار، تهیه نهاده‌ها، تنظیم بازار، وضعیت تولید و همچنین در خصوص خرید تضمینی گندم، تعداد مراکز خرید گندم و برداشت گندم مطرح شد.

 

در این جلسه، همچنین مقرر شد تا کارگروه‌های تخصصی ذیل ستاد هماهنگی امنیت غذایی، با جدیت بیشتری نسبت به پیگیری و اجرای مصوبات اقدام کنند تا اهداف تعیین‌شده در راستای تامین امنیت غذایی کشور محقق شود.