جلسه هماندیشی و پرسش و پاسخ وضعیت واگذاری اراضی پرورش میگو در استان و اقدامات مبارزه با ملخها با ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان، رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان و سایر مدیران استانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: استان هرمزگان استانی کاملاً اقتصادی و معروف به پایتخت اقتصادی کشور است، هر فعالیتی در این استان شکل میگیرد بستر و زمینهساز یک فعالیت اقتصادی است.
ایرج حیدری افزود: با توجه به ظرفیت اقتصاد دریا محور استان هرمزگان در حوزه سواحل و جزایر و توجه ویژه به بخش اقتصادی که در دستور کار نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری و دولت قرار دارد، استاندار هرمزگان بر آن داشت از این ظرفیت استفاده کند.
وی ادامه داد: یکی از این ظرفیتها با توجه به ارز آوری و ظرفیت اقتصادی بالایی که دارد بحث پرورش میگو است که نتیجه آن 165 میلیون دلار صادرات سالانه میگو و ماهی بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان تصریح کرد: نقدهایی در فضای مجازی مبنی بر گسترش اراضی پرورش میگو شکل گرفت، وظیفه اطلاعرسانی و بهروزرسانی مردم در همه ابعاد و جهتدهی به افکار مردم بر عهده مطبوعات و خبرگزاریهاست.
حیدری با بیان اینکه نقد صحیح سازنده و نهتنها مانع توسعه نیست بلکه زمینه پیشرفت را به وجود میآورد، تصریح کرد: بحث دیگری هم که امروز تبدیل به یکی از دغدغههای استان شده هجوم ملخها به اراضی کشاورزی استان است.
وی خاطرنشان کرد: ما دستگاه تخصصی نیستیم و تا جایی که برای مردم و رسانهها سؤالاتی داشته باشند از طریق دستگاههای تخصصی پیگیری میکنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان ابراز کرد: شائبات ایجادشده به دلیل عدم پاسخگویی و اطلاعرسانی درست و بهموقع دستگاههای ذیربط بوده است، دستگاههای دولتی باید نسبت به اصحاب رسانه شفاف و پاسخگو باشند.
حیدری افزود: جلسات مختلفی در خصوص بحران ملخها برگزارشده و تمامی این مسائل بررسیشده، آسیبها و مسمومیتها وجود دارد، نمیتوان از آسیبهای مبارزه شیمیایی اجتناب کرد اما باید به حداقلها رسانده شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان تصریح کرد: اگر مبارزه شیمیایی بهصورت فردی و زمینی باشد اثرات بهتری دارد و این مسئله ایراد و ضعف عملکرد نبوده است.
حیدری خاطرنشان کرد: هرمزگان موهبتهای الهی زیادی دارد و باید از این سواحل استفاده شود، اما استفاده اقتصادی باید به محیطزیست آسیب نرساند یا حداقل آسیب را داشته باشد؛ محیطزیست هم دستگاهی نیست که بهسادگی مجوز دهد.