به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، ناصر حیدری پوری لحظاتی پیش در نشست شورای هماهنگی مدیران جهاد کشاورزی سراسر استان در بندرعباس افزود: مدیران جهاد کشاورزی استان موظف هستند عاملین توزیع اقلام اساسی را معرفی و نظارت کامل بر توزیع کالاها در ایام تعطیلات نوروزی داشته باشند.
وی تصریح کرد : 400تن پرتقال ذخیره سازی و با قیمت هر کیلو گرم 3هزارو 500تومان توسط مراکز توزیع در استان به شهروندان عرضه می شود.
حیدری پوری اضافه کرد : مرغ منجمد با نرخ هر کیلو گرم 6هزارو500تومان، گوشت قرمز هر کیلو گرم در شهرستان بندرعباس 23هزار تومان ودر شهرستان ها 23هزار و100تومان عرضه می شود.
وی خاطر نشان کرد : سیب درختی به میزان کافی خریداری و با قیمت مصوب توزیع می شود.
حیدری دربخشی از سخنان خود با اشاره به نقش وزارت جهاد کشاورزی در تولید محصولات استراتژیک و مورد نیاز کشور اظهار داشت : مدیران جهاد کشاورزی باید به این نکته توجه کنند که علاوه بر تامین ونظارت بر کالاهای اساسی ایام نوروز، کنترل آفت سن گندم و برنامه ریزی برای برداشت کلزا وگندم از دیگر وظایف آنها در تعطیلات نوروزی می باشد.
وی عنوان کرد : در سال 94 تولید ذرت 15هزارتن بود ودر سال 95 تولید ذرت به دلیل بهره گیری از سیستم آبیاری تحت فشار ( کشت برروی نوار تیپ) به 24هزار تن افزایش یافت.
حیدری پوری تاکید کرد: توسعه آبیاری نوین علاوه بر افزایش تولید، باعث مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی شده است.
وی افزود :پیگیری سند راهبردی استراتژیک بخش کشاورزی ، برنامه های اقتصاد مقاومتی ، گیاهان دارویی و کشت الگویی از مهمترین برنامه های سال آینده می باشد.