به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان،نصیری افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی در واقع برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، اشتغال زایی اعضا طرح جذب ناظرين، مشاورين(طرح نويسان)، انجام كارهاي مربوط به رتبه بندی اعضای حقیقی و حقوقی، انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها و ادارات خصوصی و دولتی در زمینه های مختلف و صدور مجوزها را برعهده دارند.
نصیری اظهار داشت: صدور مجوز در حوزه گیاهپزشکی، گلخانه، دام و طیور و شیلات به عهده این سازمان است.
وی با بیان اینکه صدور مجوز در سه حوزه دام طیور گلخانه و شیلات خلاصه می شود؛ افزود: در واقع صدور مجوزها در بخشهای دام، طیور، گلخانه، کلینیک، پرورش قارچ، سایت پرورش میگو، فروشگاه سموم، ضد عفونی، انسکتاریوم، پرورش میگو، پرورش ماهی در قفس، آبیاری تحت فشار، سوخت، ناظرين صید فانوس ماهیان، ناظرين محیط زیست، مسئول فنی و پلاکگذاری و… توسط اين سازمان در حال انجام مي باشد.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان خاطرنشان کرد: همچنین تفاهمنامه های ناظرین سوخت و پلاکگذاری ماشین آلات کشاورزی با سازمان جهاد کشاورزی استان، تفاهم نامه محیط زیست با سازمان محیط زیست هرمزگان، تفاهمنامه ناظرين صید شناورهای صیادی با اداره کل شیلات هرمزگان، تفاهمنامه نظارت بر ساخت واحدهای مستقر در شهرکهای کشاورزی با شرکت شهرک های کشاورزی استان، تفاهمنامه آموزش، پذیرش طرح ها و اشتغال اعضا با بانک کشاورزی استان و تفاهمنامه امور اراضی با مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی و تفاهم نامه آبیاری تحت فشار با مدیریت آب و خاک و امور زیربنایی جهادکشاورزی در سال های 97 و98 منعقد شده است.
وی گفت: در استان ٩٢ ناظر صید، 27 ناظر سوخت، 22 ناظر محیط زیست و ٤٢ مسئولين فنی حوزه آبزي پروري زیست فعالیت می کنند.
نصیری با اشاره به تنوع پروانه های شیلاتی صادر شده توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: صدور مجوز آرتمیا، پرورش کروکودیل، پرورش ماهی در قفس، پرورش ماهیان زینتی آب شور، پرورش میگوی عادی، متراکم و فوق متراکم، تکثیر ماهیان دریایی، تکثیر میگو، تکثیر ماهی، تکثیر و پرورش جلبک و تکثیر و پرورش کرم خونی توسط سازمان انجام می شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: در بخش گلخانه تا پارسال مقام دهم کشور را داشتیم و امسال پس از برگزاری جلسات با استاندار و رئیس سازمان جهاد کشاورزی و حمایت های شان و باحذف استعلام ها در صدور مجوز برای مالکان زمین و آب که ابتکار عمل هرمزگان بود و با دستورمعاون وزیر در سایر استان ها اجرایی شد، جهش چشمگیری در حوزه صدور مجوز گلخانه اتفاق افتاد؛ درصورتیکه تاکنون در تاریخ استان 285هکتار گلخانه تا پارسال، مجوز صادر شده بود که در سه ماهه اول امسال، مجوز 300هکتار گلخانه در استان صادر شد که مقام نخست کشوری از لحاظ صدور مجوز، سطح زیرکشت و ساخت در سه ماهه اول و دوم سال جاری نصیب هرمزگان شد که هر 300هکتار گلخانه در حال ساخت وبهره برداری می باشد. وی افزود: مجوزها یک روزه با ارائه طرح توجیهی و مدارک ملکیت زمین و آب و بدون اخذ استعلام، صادر می شود.
نصیری گفت: در منطقه شهدادی حاجی آباد میزان زیادی گلخانه احداث شده است و اشتغالزایی بالایی دارد که نیروهای مورد نیازشان از روستای خودشان و سایر روستاهای هرمزگان تا بشاگرد و استانهای همجوار تامین کنند که در سال های آتی افزایش اشتغالزایی دارند و صادرات گوجه دارند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان افزود: در رودان در مدت 40 روز، 15هکتار گلخانه احداث گردید که رکوردی در این بخش ثبت شده است.
وی اظهار داشت: هرمزگان از برنامه پیش بینی شده 5 ساله گلخانه های کشور جلوتر است. در شهرک های کشاورزی استان نیز بیش از 2500 هکتار گلخانه شناسایی، مطالعه و زیرسازی در حال آماده سازی است.