80هزار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات زراعی  اختصاص دارد که از این میزان امسال 55هزار هکتار به زیرکشت محصولات خارج از فصل می رود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی  سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل  در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 55هزار هکتار به کشت سبزی و صیفی و مابقی گندم و کلزا اختصاص دارد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسین حسینی افزود : پیش بینی می شود از سطح 55هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و750هزار تن محصول تولید و روانه بازارهای هدف شود.

وی اضافه کرد : به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 10درصد افزایش دارد.

حسینی خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

این مقام مسئول اظهار داشت : هرمزگان در تولید محصول گوجه فرنگی و پیازخارج از فصل، رتبه اول در کشور را داراست.

حسینی خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 308هکتار وفلفل 3هزارو 800هکتار و گوجه فرنگی 12هزارو825هکتار برنامه ریزی شده است.

وی اظهار داشت : محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.