از ابتدای فصل برداشت تا کنون بیش از یک میلیون و نهصد هزار تن محصولات خارج از فصل در هرمزگان تولید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان؛  مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: دراین مدت بیش از ۸۰ درصد محصولات خارج از فصل در استان برداشت شده است.

محصولات خارج از فصل امسال بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.

سید رضا امیر زادافزود: استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.

سید رضا امیر زاد افزود: بیست و نه محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت می‌شود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آنهاست.

وی گفت: شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود.