هرمزگان در تولید انگور ارگانیک در کشور پیشتاز است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت محصول انگور در استان 578هکتار است که سالیانه حدود 2هزارو 500تن  محصول تولید می شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود : به دلیل بهره گیری از نهال های اصلاح شده و مبارزه با آفات وبیماری ها ،تولید امسال نسبت به سال قبل 10درصد افزایش دارد.

وی عنوان کرد : 60درصد از سطح زیرکشت انگور به شهرستان حاجی آباد و 36درصد به شهرستان رودان تعلق دارد.

گرگیج یاد آور شد: یاقوتی و عسکری از مهمترین ارقام کشت شده در استان می باشند.

وی اظهار داشت :  محصولات تولید شده عمدتا در بازارهای استان عرضه می شود وبخشی از آن به استان کرمان ارسال می شود.

گرگیج  افزود : فصل برداشت از ابتدای تیرما ه شروع وتا اواخر مرداد ماه ادامه دارد.