به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، الهام اسدپور بیان داشت: با شروع کشت گندم، به منظور حفظ و صیانت از این محصول استراتژیک مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با ساماندهی و راه اندازی شبکه مراقبت استانی، عملیات پایش و ردیابی بالغ بر ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و حدود یکهزار هکتار کشت جو را در دستور کار خود قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۴ هزار هکتار ردیابی بصورت مستمر و روزانه به دفعات و با تکرار در سطوح، انجام شده است.
اسدپور با اشاره به اقدامات و فعالیت های مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان، افزود: از جمله فعالیت های این مدیریت در راستای تحقق اهدف حفظ و سلامت محصول استراتژیک گندم شامل برگزاری ۶۲ مورد کلاس آموزشی با عنوان مدیریت عملیات کنترل عوامل خسارت زا، برگزاری بیش از ۲۵ جلسه فنی با مراکز تحت پوشش دارای کشت گندم و جو و همچنین ۱۲ جلسه تخصصی گیاهپزشکی با محققین مراکز تحقیقاتی و کارشناسان اجرایی ستادی بوده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین از نظارت بر ضدعفونی بیش از ۳ هزار تن بذر گندم مورد نیاز گندمکاران خبر داد.
وی یادآور شد: مبارزه شیمیایی با آفت خسارت زای سن غلات در سطحی بالغ بر ۱۶ هزار هکتار، مبارزه شیمیایی با علف های هرز خسارت زا در سطح ۱۲ هزار هکتار و مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری های خسارت زا به غیر از آفت سن در سطح ۹ هزار هکتار از جمله اقدامات انجام شده طی عملیات ردیابی و کنترل عوامل خسارت زای این محصول استراتژیک می باشد.