هرمزگان در تولید پیاز خارج ار فصل رتبه اول را در کشور دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت پیاز در استان خبر داد وگفت : سطح زیرکشت پیاز در استان 9هزارو 350هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 264هزارو 800تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل استفاده از ارقام مناسب ، فعالیت های به زراعی و مبارزه به موقع با آفات، تولید امسال نسبت به سال قبل 8درصد افزایش دارد.

وی تصریح کرد : شهرستانهای بندرعباس ، میناب ، رودان و پارسیان از مناطق مهم تولید پیاز در هرمزگان هستند.

امیری زاده گفت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای کرمان ، اصفهان و تهران فرستاده می شود.

وی افزود: فصل برداشت از اواخر آذرماه آغاز وتا پایان اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.