هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل رتبه اول را در کشور دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت فلفل دلمه ای در هرمزگان 3هزارو 847هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 89هزارو 255تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل جلو گیری از اشباع بازار های هدف ، تولید امسال نسبت به سال قبل تغییری ندارد.
وی عنوان کرد :شهرستانهای رودان ، بندرعباس ومیناب از مناطق مهم تولید فلفل دلمه ای در استان هستند.
حسینی خاطر نشان کرد : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان و فارس ارسال می شود.
وی اضافه کرد : حدود 10درصد محصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود.
حسینی اذعان نمود : سالیانه از سطح 55هزارو 837هکتاری سبزی وصیفی هرمزگان بیش از 1میلیون و 700هزار تن محصول خارج از فصل تولید می شود.