هرمزگان به دلیل شرایط آب وهوایی مناسب تولید کننده محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در کشور می باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تشریح ظرفیت های کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت سبزی وصیفی در استان 53هزار هکتار است که سالیانه از این سطح قریب به 1میلیون و700 تن محصول برداشت می شود.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل بهره گیری از نشاء های اصلاح شده ، سیستم آبیاری نوین  ، رعایت اصول فنی و کشت های گلخانه ای پیش بینی می شود تولید امسال نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش داشته باشد.

وی تصریح کرد : هرمزگان در تولید محصولاتی همچون پیاز ، بادمجان و هندوانه پاییزه در سطح کشور رتبه اول را دارد.

حسینی خاطر نشان کرد : فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، خیار و سبزیجات برگی از دیگر محصولات هستند که در استان تولید می شوند.

وی عنوان کرد : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان ، تبریز و خراسان رضوی فرستاده می شود.

حسینی با اشاره به اینکه توسعه کشت های گلخانه ای با محوریت تولید محصولات صادراتی در دستور کار قرار دارد اظهار داشت : بخشی از سبزی و صیفی تولید شده استان به کشورهای عراق ، روسیه ، افغانستان ، عمان و امارات متحده عربی صادر می شود.

وی افزود :بازاریابی محصولات کشاورزی از دیگر برنامه های سازمان جهاد کشاورزی در راستای اقتصادی کردن بخش کشاورزی می باشد.